Ugradnja roletni, osim što nudi zaštitu od sunca i spoljašnjih uticaja, takođe štiti i vašu stolariju. Roletne, tj. lamele, mogu biti plastične ili aluminijumske i naša firma, Inbus Bg iz Beograda, Vam može ponuditi ugradnju obe vrste roletni.

Paleta boja roletniGlavna razlika između PVC i ALU roletni je, naravno, u materijalu od kojih su roletne napravljene. Ukoliko je u pitanju ugradnja roletni od PVC materijala, one su izrađene od plastičnih lamela sa duplim zidom. Sa druge strane, ALU roletne imaju lamele koje se pune poliuretanskom penom, a svaka druga lamela ima PVC završetak koji sprečava klizanje lamele u stranu, čime se onemogućava zapinjanje roletni prilikom podizanja i spuštanja. Ova vrsta roletni nudi odličnu izolaciju. Dodatna prednost aluminijumskih roletni je i u veoma jednostavnom održavanju.

Cena ugradnje roletni

Cena PVC roletni je znatno niža u odnosu na ALU roletne, a PVC roletne nisu ni preporučljive za velike otvore, posebno ukoliko su na stalnom udaru sunca. Njihov vek trajanja je znatno kraći u odnosu na aluminijumske roletne. Još jedna pogodnost ALU roletni je ta što se one mogu naći u mnogo većem broju boja nego plastične.

Ugradnja roletni od aluminijuma je odlično rešenje i za zatvaranje terase, jer se one ne zagrevaju kao PVC roletne.

Želite da ugradite roletne, ali ne možete da se odlučite koji tip roletni je idelan za vas? Kontaktirajte nas na 060-185-165-1 i mi ćemo Vam pomoći!

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: