Popravka PVC stolarije

Ono što našu firmu, Inbus Bg, svih ovih godina izdvaja u odnosu na ostale firme iz ovog domena, jeste korektnost u radu, profesionalnost i poštovanje Vašeg vremena i dogovora koji smo sklopili.

Popravka PVC vrata

Popravka PVC vrata nam je jedna od glavnih delatnosti, tako da Vas želimo ohrabriti da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakav problem sa PVC vratima, pa će naš stručni tim ljudi odlučiti da li je vreme za servis PVC vrata ili je došlo vreme da se uradi popravka PVC vrata.

Popravka PVC prozora

Kao i svi predmeti i PVC prozori imaju svoj životni vek koji može biti skraćen ili produžen u zavisnosti od toga kako se PVC prozori održavaju. Ukoliko servise PVC prozora suviše odlažete, neminovno je da će umesto servisa morati da se uradi popravka PVC prozora.

Servis PVC vrata

Servis i popravka PVC i ALU stolarije Inbus Bg, Beograd, nudi uslugu koja je uvek kompletna, brza, efikasna i povoljna! Nijedan Vaš problem, koliko god mali, za nas nije beznačajan! Kontaktirajte nas na : 060-185-165-1 kako Vam ne bismo Vam izašli u susret i rešili ga!

Servis pvc prozora

Zamena drvenih i drugih starih i istrošenih prozora pruža brojne prednosti u finansijskom i estetskom smislu. PVC prozori štede energiju, ulepšavaju i unapređuju Vaš životni prostor, savršeno štite od spoljašnjih uticaja i povećavaju vrednost Vašeg doma.

Servis PVC stolarije

Kao i svemu što se svakodnevno koristi u kući ili stanu, posle dužeg vremena svakodnevnog korišćenja potreban je i servis PVC stolarije. Servis PVC stolarije i se može odnositi na stvari kao što su, zamena šarki na prozorima, zamena dihtunga, zamena stakala (napuklih ili polomljenih), popravka roletni, popravka PVC i ALU prozora i vrata (sobnih, balkonskih).

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: