Servis i popravka PVC i ALU stolarije Inbus Bg, Beograd, nudi uslugu koja je uvek kompletna, brza, efikasna i povoljna! Nijedan Vaš problem, koliko god mali, za nas nije beznačajan! Kontaktirajte nas na : 060-185-165-1 kako Vam ne bismo Vam izašli u susret i rešili ga!

Pravilno korišćenje PVC vrata jedan je od ključnih aspekata koji će osigurati njihov dug životni vek i maksimalno produžiti vreme u kom je potreban sledeći servis PVC vrata. Stoga Vam želimo skrenuti pažnju na neke od osnovnih grešaka prilikom korišćenja PVC vrata, koje utiču na njihovu dugovečnost, a vašu udobnost.

Servis pvc vrata Beograd

Saveti za održavanje PVC vrata

Sama PVC vrata su, u suštini, laka za održavanje, samo ih je potrebno s vremena na vreme obrisati vlažnom krpom. PVC vrata je važno da budu čišćena samo blagim deterdžentom i toplom vodom, a nikako žicama za ribanje ili nekim abrazivnim sredstvima za čišćenje jer se na taj način mogu oštetiti.

Cena servisa PVC vrata

Cene naših usluga zavise od kompleksnosti posla, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno otklanjamo sve probleme i nedostatke Vaše stolarije, kako bi vašem domu vratili maksimalni komfor.

Gume za dihtovanje na samim PVC vratima je takođe veoma važno pravilno održavati radi dugotrajnosti. Ovo podrazumeva redovno čišćenje i godišnje premazivanje glicerinom, koje je najbolje uraditi pred zimski period kako bi se izbeglo lepljenje gume smrzavanjem tokom niskih temperatura. Maksimalni procenat zaptivanja dihtunga vodećih prozivođača garantovan je na 1 – 3 godine, nakon čega dihtunzi mogu značajno izgubiti svoja svojstva. U tom slučaju važno je da se profesionalno uradi servis PVC vrata.

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: