Ugradnja komarnika Beograd

Ugradnja komarnika je savršeno rešenje za zaštitu od insekata i buba. Rolo komarnici su u potpunosti izrađeni od ALU plastificiranih profila i u ponudi se mogu naći u nekoliko standardnih boja: beloj, sivoj i smeđoj.

Ugradnja venecijanera Beograd

Glavne funkcije venecijanera su da zaštite od sunčeve svetlosti, kao i da obezbede privatnost u prostorijama u kojima se provodi vreme. Dodatna funkcija venecijanera je, svakako, da doprinese estetskom izgledu prostorija i celokupnom životnom prostoru. Paleta mogućih boja za izradu venecijanera je veoma široka, tako da ćete svoj dom moći da uredite baš onako kako želite i lako ćete ih uklopiti u ostatak enterijera, pa i eksterijera.

Ugradnja roletni

Ugradnja roletni, osim što nudi zaštitu od sunca i spoljašnjih uticaja, takođe štiti i vašu stolariju. Roletne, tj. lamele, mogu biti plastične ili aluminijumske i naša firma, Inbus Bg iz Beograda, Vam može ponuditi ugradnju obe vrste roletni.

Ugradnja potprozorskih daski

Ugradnja potprozorskih dasaka je svakako važan detalj uređenja svakog životnosg prostora. Potporozorske daske nude svoju praktičnu stranu tako što štite zid ispod prozora od prljavštine kojoj je on veoma sklon. Sa estetske strane, ugradnja potprozorskih dasaka pruža mogućnost ukrašavanja cvećem zida ispod prozora, ukoliko je zid previše uzak. Ugradnja potprozorskih dasaka je svakako dobra odluka, ukoliko želite da svom životnom prostoru date lepši izgled.

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: