Ugradnja potprozorskih dasaka je svakako važan detalj uređenja svakog životnosg prostora. Potporozorske daske nude svoju praktičnu stranu tako što štite zid ispod prozora od prljavštine kojoj je on veoma sklon. Sa estetske strane, ugradnja potprozorskih dasaka pruža mogućnost ukrašavanja cvećem zida ispod prozora, ukoliko je zid previše uzak. Ugradnja potprozorskih dasaka je svakako dobra odluka, ukoliko želite da svom životnom prostoru date lepši izgled.

Inbus Bg u svojoj ponudi ima potprozorske daske koje možemo ponuditi u željenoj meri. A s obzirom na širok spektar boja u ponudi, ne sumnjamo da ćete ih prilikom izbora lako uklopiti sa ostatkom enterijera.

Potprozorske daskeUnutrašnje potprozorske daske veoma su lake za održavanje i veoma su otporne kako na prašinu i prljavštinu, tako i na moguća mehanička oštećenja i distorzije izazvane visokim temperaturama. PVC potprozorske daske su otporne na sunčevu svetlost, vlagu, veoma niske, kao i veoma visoke temperature.

Ukoliko želite ugradnju potprozorskih dasaka za spoljašnju upotrebu, imamo pravu stvar za Vas! Aluminujumske potprozorske daske su zbog svojih karakteristika najkvalitetnije i najdugovečnije rešenje. S obzirom da su spoljašnje potprozorske daske konstatno izložene elementima njihova površina mora biti otporna na UV zračenje, kao i na mehanička oštećenja, vlagu i velike temperaturne promene. ALU potprozorske daske nude upravo to!

Cena ugradnje potprozorskih dasaka

Cene naših usluga zavise od broja prozora i površine, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno ugradjujemo potprozorske daske.

Za sve nedoumice oko vrsta, dimenzija, tipova potprozorskih dasaka, slobodno nam se obratite na 060-185-165-1 i naše stručno osoblje će Vam detaljno objasniti sve detalje!

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: