Jedan od naših glavnih delatnosti u firmi Inbus Bg u Beogradu je i servis ALU stolarije. Servis ALU stolarije radimo na svim vrstama ALU stolarije bez obzira na proizvođača.

U servis ALU stolarije spada popravka, štelovanje, dihtovanje, kao i reglaža svih delova. Prilikom podmazivanja delova koristimo najkvalitetnija sredstva za podmazivanje kojim obezbeđujemo lako otvaranje, zatvaranje i kipovanje vaše ALU stolarije. Nakon što stručna lica naše firme Fensetr plus obave servis ALU stolarije, Vaša Alu stolarija će raditi besprekorno i pružaće maksimum u termo i zvučnoj izolaciji.

Da bi Vaša ALU stolarija bila dugovečna, sve što je potrebno uraditi s vremena na vreme je servis ALU stolarije i možete zaboraviti svoje briga na veoma dug vremenski period. A kada je u pitanju servis ALU stolarije, tu smo mi, Inbus Bg, najbolji servis ALU stolarije u Beogradu.

ervis alu stolarije Beograd

Visok kvalitet naših usluga je uvek zagarantovan, bilo da se radi o manjoj ili većoj popravci, a same cene naših usluga zavise od kompleksnosti problema koji želite da bude rešen. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu i u najkraćem roku otklanjamo sve probleme Vaše ALU stolarije.

Cena servisa ALU stolarije

Cene naših usluga zavise od kompleksnosti posla, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno otklanjamo sve probleme i nedostatke Vaše stolarije, kako bi vašem domu vratili maksimalni komfor.

Kontaktirajte nas na 060-185-165-1 i uverite se zašto se svi slažu da smo najbolji!

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: