Ugradnja komarnika je savršeno rešenje za zaštitu od insekata i buba. Rolo komarnici su u potpunosti izrađeni od ALU plastificiranih profila i u ponudi se mogu naći u nekoliko standardnih boja: beloj, sivoj i smeđoj.

Rolo komarnike karakterišu: jednostavna ugradnja, jednostavno korišćenje i dug vek trajanja. Mrežica komarnika je napravljena od staklenih vlakana i presvučena je PVC materijalom sa UV zaštitom. Ugradnja komarnika se vrši sa spoljne strane prozora, direktno na štok. Prilikom podizanja komarnika, on se kao roletna namotava u kutiji.

Firma Inbus Bg Vam, pored popravke i servisiranja ALU i PVC stolarije, nudi i ugradnju komarnika.

Ugradnja Komarnika BeogradUgradnja komarnika je rešenje koje će Vas 100% zaštiti od dosadnih komaraca i tokom letnjeg perioda će Vam obezbediti miran san uz provetrenost prostorija.

U ponudi imamo rolo komarnike i fiksne komarnike. Rolo komarnici se najčešće koriste za prozore na kojima se na primer drži cveće, ili koji se često otvaraju. Sa druge strane, ugradnja komarnika fiksnog tipa je predviđena za prozore koje nije potrebno otvarati. U tom slučaju, fiksni komarnici su ugrađeni direktno na prozorski okvir i mogu biti po želji skinuti, ukoliko im je potrebno čišćenje.

Cena ugradnje komarnika

Cene naših usluga zavise od kompleksnosti posla i broja komarnika, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno ugradjujemo komarnike

Za sva pitanja za preporuke oko vrste komarnika ili za pitanja oko mogućeg kvara i popravke, kontaktirajte nas na 060-185-165-1, i pomoći ćemo Vam u najkraćem mogućem roku!

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: