Glavne funkcije venecijanera su da zaštite od sunčeve svetlosti, kao i da obezbede privatnost u prostorijama u kojima se provodi vreme. Dodatna funkcija venecijanera je, svakako, da doprinese estetskom izgledu prostorija i celokupnom životnom prostoru. Paleta mogućih boja za izradu venecijanera je veoma široka, tako da ćete svoj dom moći da uredite baš onako kako želite i lako ćete ih uklopiti u ostatak enterijera, pa i eksterijera.

Ugradnja venecijanera je jedna od glavnih delatnosti iz široke ponude firme Inbus Bg iz Beograda.

Venecijaneri se sastoje od metalne kutije koja je plastificirana, mehanizma, sajle koja je povezana sa palicom za otvaranje i zatvaranje, kao i od visokokvalitetnih aluminijumskih traka u željenoj boji.

Ugradnja / montaža venecijanera

Ugradnja venecijanera je pogodna kako za vrata, tako i za prozore, čak i one krovne. Venecijaneri se montiraju tako što se ugrađuju na sam okvir unutrašnje strane prozora ili vrata, bez obzira na to od kojeg materijala je stolarija napravljena. Ugradnja venecijanera omogućava regulaciju ugla svetlosti promenljivim nagibom lamela, ili njihovim podizanjem. Vek im je dugotrajan, čak i neograničen, jer se izrađuju od visokokvalitetnog aluminijuma, a održavanje i upotreba su im veoma jednostavni. Venecijanere iz naše ponude je moguće izraditi u željenim dimenzijama potencijalnih kupaca.

Cena ugradnje venecijanera

Cene naših usluga zavise od broja venecijanera i površine, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno ugradjujemo venecijanere.

Za sva pitanja oko odabira i ugradnje venecijanera obratite nam se na telefon 060-185-165-1 i mi ćemo Vam odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu!

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: