Kao i svi predmeti i PVC prozori imaju svoj životni vek koji može biti skraćen ili produžen u zavisnosti od toga kako se PVC prozori održavaju. Ukoliko servise PVC prozora suviše odlažete, neminovno je da će umesto servisa morati da se uradi popravka PVC prozora.

Preporuka naše firme, Inbus Bg, je da se provera PVC prozora radi jednom godišnje. To je po nama najoptimalniji period u kom je sve probleme najlakše i najjeftinije rešiti.

Pvc prozori

Jedan od saveta koji Vam može biti koristan kako bi odložio popravku PVC prozora je da prilikom zatvaranja prozora, naročito ako je PVC prozor većih dimenzija, budete sigurni da su sve četiri strane pravilno “legle”, pa tek nakon toga okrenite ručicu u željeni položaj. Ovo posebno važi ukoliko želite da PVC prozor namestite “na kipovanje”. U tom slučaju, ukoliko krilo nije priško štoku, može se desiti da prozor ostane da vise samo na jednom ćošku. Tolika težina na samo jednom osloncu će vremenom oslabiti sistem za držanje prozora što će otežati korišćenje PVC prozora i u najgorem slučaju, stvoriće se opasnost od pada samog PVC prozora.

Popravka pvc prozora Beograd

Cena popravke PVC prozora

Cene naših usluga zavise od kompleksnosti posla, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno otklanjamo sve probleme i nedostatke Vaše stolarije, kako bi vašem domu vratili maksimalni komfor.

Popravka PVC stolarije Inbus Bg, Beograd, nudi rešenje za svaki Vaš problem, pa i ovaj koji smo naveli! Poklonite nam poverenje i uverite se da je naša usluga uvek kompletna, brza, efikasna i povoljna! Kontaktirajte nas na 060-185-165-1 i izaći ćemo Vam u susret u najkraćem mogućem roku!

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: