ALU vrata karakterišu odlična termička i zvučna izolacija, kao i estetski izgled i dugotrajnost. Pri kupovini ALU vrata sigurno Vam cena nije bila presudni faktor, već funkcionalnost, sigurnost, lakša kontrukcija, kao i moderan dizajn i visok nivo završne obrade.

Inbus Bg u Beogradu je firma čija je jedna od specijalnosti servis ili porpavka ALU stolarije.

Postavljanjem ALU vrata postiže se maksimalna funkcionalnost i ušteta energije u životnom prostoru. Ali, da bi se maksimalna funkcionalnost i ušteta energije što duže održali, potrebno je na vreme uraditi servis ili popravku ALU vrata. A kada se za time ukaže potreba, mi smo tu za Vas!

Servis Alu vrata

Inbus Bg u Beogradu, firma je koja je specijalizovana za servis ALU vrata i svih vrsti ALU i PVC stolarije. Bilo da je Vašim ALU vratima potrebno podmazivanje okova, zamena stakala, popravka komarnika ili nešto drugo, mi Vam u tome možemo pomoći!

Cena popravke ALU vrata

Cene naših usluga zavise od kompleksnosti posla, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno otklanjamo sve probleme i nedostatke Vaše stolarije, kako bi vašem domu vratili maksimalni komfor.

Kontaktirajte nas na broj telefona 060-185-165-1 i uverite se zašto svi kažu da smo baš mi najbolji!

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: