Popravka PVC vrata nam je jedna od glavnih delatnosti, tako da Vas želimo ohrabriti da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakav problem sa PVC vratima, pa će naš stručni tim ljudi odlučiti da li je vreme za servis PVC vrata ili je došlo vreme da se uradi popravka PVC vrata.

Nepravilno i grubo korišćenje PVC vrata će svakako umanjiti njihov vek trajanja i umanjiće maksimum zaštite koju ova vrsta stolarije pruža. Važno je imati na umu da PVC vrata treba da rade bez ikakvih kačenja, škripanja, dizanja ili guranja kako bi dali svoj maksimum u dugovečnosti i termalnoj i zvučnoj izolaciji, pa je pravilno korišćene osnovni savet koji treba pratiti kako bi što duže uživali u maksimalnim pogodnostima koje PVC vrata pružaju.

Popravka pvc vrata Beogred

Ono što našu firmu, Inbus Bg, svih ovih godina izdvaja u odnosu na ostale firme iz naše branše, je korektnost, profesionalnost i poštovanje Vašeg vremena i dogovora koji smo sa Vama sklopili.

Cena popravke PVC vrata

Cene naših usluga zavise od kompleksnosti posla, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno otklanjamo sve probleme i nedostatke Vaše stolarije, kako bi vašem domu vratili maksimalni komfor.

Kontaktirajte nas na 060-185-165-1 i iznesite nam svoj problem i mi ćemo u najkraćem vremenskom roku naći rešenje za Vas!

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: