Popravka ALU prozora je veoma bitna stavka ukoliko želite garantovanu dugotrajnost Vaših ALU prozora, kao i dugotrajnost termoizolacionih i zvučnih svojstava. Mi, u firmi Inbus Bg, Vam stojimo na raspolaganju ukoliko se pokaže da Vam je potreban servis ALU stolarije.

S obzirom da ALU stolarija imaju veoma dobre termoizolacione karakteristike, nakon ugradnje neće dolaziti do propuštanja spoljašnjih uticaja, niti razmene vazduha, kao kod klasične drvene stolarije. Upravo zbog toga ćete možda primetiti da u Vašem stanu ili kući dolazi do kondenzacije koja najčešće nastaje izazvana svakodnevnim poslovima, kao što su kuvanje, sušenje veša i slično. Ali ne brinite. U tom slučaju Vam nije potreban servis ALU prozora. U zimskom periodu postoji potreba za provetravanjem prostorija kako ne bi dolazilo do kondenzacije vlage unutar prostorije.

Servis alu prozora beograd

Ali, ukoliko procenite da je Vašoj stolariji potrebna popravka ili zamena istrošenih ili polomljenih delova okova, kao što su mehanizmi za otvaranje i zatvaranje prozora kontaktirajte Inbus Bg i naš stručni tim će u najkraćem roku izaći na teren i rešiti Vaš problem.

Cena servisa ALU prozora

Cene naših usluga zavise od kompleksnosti posla, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno otklanjamo sve probleme i nedostatke Vaše stolarije, kako bi vašem domu vratili maksimalni komfor.

Za sve probleme, pitanja i pohvale možete nam se obratiti na telefon: 060-185-165-1 i u dogovoru sa našim osobljem ćemo naći najbolje i najpovoljine rešenje za Vas!

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: