Zamena drvenih i drugih starih i istrošenih prozora pruža brojne prednosti u finansijskom i estetskom smislu. PVC prozori štede energiju, ulepšavaju i unapređuju Vaš životni prostor, savršeno štite od spoljašnjih uticaja i povećavaju vrednost Vašeg doma.

Kako bi se obezbedili dugotrajnost i estetska vrednost Vaših PVC prozora, kao i njihova termička i zvučno-izolaciona svojstva, servisiranje PVC prozora je veoma bitna stvar. Servis PVC prozora je poželjno uraditi jednom godišnje. Ovaj servis PVC prozora najčešće podrazumeva proveru stanja okova, ručki, roletni, stanja stakla i komarnika, kao i podmazivanje šarki, ako za time postoji potreba.

Važno je imati na umu da PVC prozori treba da rade bez ikakvog kačenja, škripanja, dizanja ili guranja kako bi dali svoj maksimum u dugovečnosti i termalnoj i zvučnoj izolaciji, pa je pravilno korišćene osnovni savet koji treba pratiti kako bi što duže uživali u maksimalnim pogodnostima koje PVC ptozori pružaju.

Servis pvc prozora Beograd

Za sve probleme, pitanja i pohvale možete nam se obratiti na telefon : 060-185-165-1 i naše stručno osoblje će Vam rado izaći u susret i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Naše cene zavise od od kompleksnosti posla, ali ono što uvek nudimo je kvalitet!

Cena servisa PVC prozora

Cene naših usluga zavise od kompleksnosti posla, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno otklanjamo sve probleme i nedostatke Vaše stolarije, kako bi vašem domu vratili maksimalni komfor.

Servis i popravka PVC i ALU stolarije Inbus Bg, Beograd, Vam uvek nudi uslugu koja je brza, efikasna i povoljna!

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: