Kao i svemu što se svakodnevno koristi u kući ili stanu, posle dužeg vremena svakodnevnog korišćenja potreban je i servis PVC stolarije. Servis PVC stolarije i se može odnositi na stvari kao što su, zamena šarki na prozorima, zamena dihtunga, zamena stakala (napuklih ili polomljenih), popravka roletni, popravka PVC i ALU prozora i vrata (sobnih, balkonskih).

Glavne delatnosti naše firme, Inbus Bg, su servis i popravka PVC stolarije u Beogradu, kao i ugradnja potprozorskih daski, komarnika, venecijanera i roletni vrhunskog kvaliteta bilo gde u gradu.

servis pvc stolarije Beograd

Savet za PVC stolariju

Za početak, evo jednog saveta. Jedna od stvari koju mnogi zaborave ili odlože da urade nakon što se završi sama instalacija PVC stolarije je da je potrebno skinuti zaštitnu foliju koja se nalazi sa spoljašnje strane ugrađene stolarije. Sigurno ste i sami nekada u šetnji naišli na PVC stolariju koja je i dalje obložene zaštitinim najlonom. Razlog tome je taj što je najlon koji štiti stolariju preporučeno skinuti najkasnije 2 nedelje od ugradnje, jer ga je kasnije gotovo nemoguće skinuti zbog toga što teži da se zalepi pod uticajem sunčevih zraka.

Cena servisa PVC stolarije

Cene naših usluga zavise od kompleksnosti posla, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno otklanjamo sve probleme i nedostatke Vaše stolarije, kako bi vašem domu vratili maksimalni komfor.

Kontaktirajte nas na naš broj telefona : 060-185-165-1 kako bi se dogovorili i uradili servis PVC stolarije i stručni tim naših majstora će u najkraćem mogućem roku doći kod Vas i servisirati sve problematične stavke, bez pravljenja nepotrebne buke i nereda.

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: