Ono što našu firmu, Inbus Bg, svih ovih godina izdvaja u odnosu na ostale firme iz ovog domena, jeste korektnost u radu, profesionalnost i poštovanje Vašeg vremena i dogovora koji smo sklopili.

PVC stolarija se odlikuju odličnom otpornošću na atmosferske uticaje, kao i dobrom termo i zvučnom izolacijom, tako da popravka PVC stolarije nije česta potreba. Zaboravite na šmirglanje i lakiranje ispucalog laka na drvenim prozorima ili vratima, PVC stolarija, za razliku od klasične stolarije koja je napravljena od drveta, ne zahteva nikakvu dodatnu zaštitu i veoma je laka za održavanje. Ali, kao i sve stvari koje su u svakodnevnoj upotrebi ponekada je popravka PVC stolarije neophodna stavka.

Popravka PVC stolarije Beograd

Savet za PVC stolariju

Ukoliko vaša PVC stolarija ima roletne, preporučljivo je da se kanap automata nikada ne izvlači do kraja i ne poteže, jer tako može doći do blokade mehanizma. Ukoliko vaša PVC stolarija ima komarnike, preporučujemo Vam da ih za vreme zimskog perioda, kada se ne koriste, držite u zatvorenom položaju kako bi mrežica trajala što duže i kako Vam ne bi bila potrebna popravka PVC stolarije.

Ali, ukoliko ipak dođe do toga da je potrebna popravka PVC stolarije, visok kvalitet naših usluga je uvek zagarantovan! Kontaktirajte Inbus Bg na 060-185-165-1 i rešićemo Vaš problem u najkraćem mogućem roku!

Cena popravke PVC stolarije

Cene naših usluga zavise od kompleksnosti posla, ali ćemo urađen posao uvek garantovati visokim kvalitetom. Dolazimo po pozivu na Vašu adresu, brzo i kvalitetno otklanjamo sve probleme i nedostatke Vaše stolarije, kako bi vašem domu vratili maksimalni komfor.

Kontakt Info

Adresa: Veljka Ramadanovića 12, Beograd

Telefon: +381 (0) 60 185 165 1

E-mail: info@popravka-stolarije.com

Pratite nas: